nieuws

FC Twente gaat meer cateren

Catering

De professionele voetbalclub FC Twente gaat zich actiever mengen op de cateringmarkt. De Enschedese club heeft de aandelen van de Twentse Catering Groep overgenomen en wil flink meer gaan doen in het nieuwe stadion, de Grolsch Veste.

FC Twente gaat meer cateren

Peter Spit, manager operationele zaken, meldt in de regionale krant Tubantia dat er niet alleen voor het horecadeel tijdens wedstrijden wordt gezorgd, maar ook op dagen dat er niet wordt gespeeld.

Het horecagedeelte komt over de volledige lengte van het stadion, meldt Spit. Zo wordt er een restaurant met 350 zitplaatsen ingericht. Daarnaast is het ook de bedoeling congressen in het stadion te houden. Verder komt er onder in het stadion een brasserie, die meerdere dagen per week open is.

Reageer op dit artikel