nieuws

Fikse groei voor Van der Linde Party Productions

Catering

Bij Van der Linde Party Productions groeit de omzet dit jaar met 11% ten opzichte van 2007 en voor volgend jaar is de prognose nog eens 12% groei uit bestaande bedrijfsactiviteiten. Door de positieve ontwikkeling van de omzet heeft de Rotterdamse partycateraar een aantal interne promoties doorgevoerd en zijn enkele nieuwe medewerkers aangenomen.

Fikse groei voor Van der Linde Party Productions

Per 1 september gaat Maud Uilenreef, nu sales manager Events, de functie van assistent commercieel manager vervullen. In deze functie wordt zij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding aan de afdeling sales. Zij is daarbij verantwoordelijk voor de omzet, het verkoopproces, verkoopacties en relatiebeheer.

Robin van der Schuyt, commercieel manager gaat een deel van zijn taken overdragen aan Uilenreef. Hij geeft leiding aan de ontwikkelingen en veranderingen in de Schiecentrale Studio’s en de Erasmus Universiteit Rotterdam evenals de uitbreiding en heropening van de Faculty Club. Ook gaat Van der Schuyt invulling geven aan de marketing activiteiten, het werven van nieuwe locatiecontracten en het realiseren van een nieuw corporate image.

Naamsverandering

Als uitbreiding van de afdeling sales & marketing is Jeanine Snijder na haar afstudeerstage voor Vrijetijdsmanagement aangenomen als medewerker Marketing/PR om de volledige nieuwe huisstijl en het communicatieplan voor alle bedrijfsactiviteiten te realiseren. Van der Linde heeft aangekondigd het deel ‘Party Productions’ te willen laten vallen.

Tevens start Karin Roomer als nieuwe Event Coördinator voor Zalencomplex het Kasteel van Sparta. Zij is net afgestuurd aan de hotel management school Leeuwarden.

Reageer op dit artikel