nieuws

Foodstep kiest voor andere opzet Nationale Catering Onderzoek

Catering

Het Nationale Catering Onderzoek zal in zijn huidige vorm verdwijnen. Dat heeft Foodstep dat het onderzoek jarenlang uitvoerde, aan Misset Catering laten weten. Maar er komt wel iets voor in de plaats.

Foodstep kiest voor andere opzet Nationale Catering Onderzoek

‘We zijn druk bezig met de ontwikkeling van een catering weekmonitor. Op continue basis zal informatie verzameld worden’, aldus Merel Hendriks van Foodstep.

Ze voegt toe dat de informatie eens per maand ‘ontsloten en gedeeld’ wordt. Jaarlijks zal er een boek uitkomen. Het zal nog enige tijd in beslag nemen voor het zo ver is. Een samenvatting van het laatste Nationale Catering Onderzoek verscheen in Misset Catering 2 van 2011.

Reageer op dit artikel