nieuws

Formule bedrijfsrestaurant wordt eventconcept

Catering

SAB Catering zet een formule voor bedrijfscatering tegenwoordig ook in als concept voor de eventmarkt. De cateraar uit Zwanenburg pakt hiermee groots uit op Kunst & Antieksalon Primavera 2009 in de Ahoy in Rotterdam.

Formule bedrijfsrestaurant wordt eventconcept

Op de kunst en antiekbeurs is de primeur plaats van Tast Toe als evenementenconcept op maar liefst 1100 m2 horecaplein. Al eerder (begin 2008) werd Tast toe in de bedrijfscatering geïntroduceerd. ‘Tast Toe inspireert de lunchgast om zelf te beleven en te doen en richt zich op het huiskamergevoel’, zoals SAB het zelf omschrijft.

Tot en met 1 maart presenteert de afdeling Evenementen & Activiteiten van SAB Tast Toe op het event als ‘zelfbedieningsrestaurant’. Er is een uitgebreid assortiment koude en warme gerechten, en patisserie. In de ‘SAB lounge’ worden luxe dranken en amuses geserveerd.

» Bekijk hier een videoreportage

Tweede eventconcept

Ook in het evenementenconcept Tast Toe is beleving en het zelf samenstellen door de gasten belangrijk. Verse en ambachtelijke producten, aantrekkelijk gepresenteerd, en met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. De uitstraling is herkenbaar als Tast Toe in de kleur lime groen en met een eigen servies- en kledinglijn.

‘Voor SAB is het een enorme uitdaging om voor een verwachtte bezoekersaantal van 30.000 en de vele standhouders, Tast Toe zo groots als evenementenconcept neer te mogen zetten’, vertelt Sascha van Rheenen, manager afdeling Evenementen & Activiteiten. Tast Toe is het tweede evenementenconcept van SAB. Eind vorig jaar werd SAB op Tournee gepresenteerd, een live-cooking concept.

Reageer op dit artikel