nieuws

Forse hoofdprijzen voor Gezonde Schoolkantine

Catering

De inschrijving voor de Stimuleringsprijs De Gezonde Schoolkantine 2008-2009 is geopend. De prijs van het Voedingscentrum is voor die scholen die hun kantine weten om te toveren in een gezonde schoolkantine. De geldbedragen voor de hoofdprijzen zijn fors.

Forse hoofdprijzen voor Gezonde Schoolkantine

De winnaar ontvangt 10.000 euro en de nummers 2 en 3 respectievelijk 4.000 en 1.000 euro. Scholen die kunnen zich tot en met 29 april inschrijven op www.degezondeschoolkantie.nl. De jury maakt in januari 2009 bekend welke drie scholen op de beste manier een gezonde schoolkantine hebben opgezet.

Tijdens de eerste editie vorig jaar won het Stedelijk Dalton Lyceum Dordrecht de prijs van initiatienemer het Voedingscentrum. Tweede werd de Interconfessionele Scholengroep Westland in Poeldijk en derde werd de Arnhemse school De Wethouder Bronkhorst.

De Stimuleringsprijs De Gezonde Schoolkantine wordt mede mogelijk gemaakt door de ministeries van VWS, LNV, OCW en VROM.

Reageer op dit artikel