nieuws

Fort Voordorp werkt samen met twee cateraars

Catering

Fort Voordorp heeft laten weten samen te werken met Van Dam Catering. Beide partijen hebben er zin en melden dat diversiteit, flexibiliteit en kwaliteit kernwoorden zijn. De cateraar zorgt ervoor dat de evenementenlocatie nog meer te bieden heeft.

Fort Voordorp werkt samen met twee cateraars

Fort Voordorp werkt daarnaast samen met Vineyard Catering. Met beide culinaire partners heeft Fort Voordorp cateraars in huis die een goede aanvulling geven op de uitstraling en het serviceniveau van de locatie. Op deze manier kan er nog beter aan de wensen van opdrachtgevers worden voldaan, meldt Highprofile.nl.

Fort Voordorp is van oorsprong een onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en stamt uit 1869. Het is gelegen tussen Utrecht en De Bilt omringd door water, bos en polderlandschap. Het fort is geheel gerestaureerd. Vandaag de dag wordt het fort gebruikt als evenementenlocatie.

Reageer op dit artikel