nieuws

Gastvrije zorg gepresenteerd in Sterrengids

Catering

De meest gastvrije zorg wordt gepresenteerd in de vorm van een Sterrengids. Deze wordt tijdens de Horecava in januari uitgereikt aan een prominent politicus. De instelling die de meest gastvrije zorg biedt wint de Food is Care Award 2006.

Gastvrije zorg gepresenteerd in Sterrengids

Tijdens de laatste dag van de Horecava, donderdag 11 januari, wordt de Sterrengids gepresenteerd en uitgereikt, een primeur voor Nederland. Ook wordt de top-10 van de meest gastvrije zorginstellingen onthuld. Er dingen zo’n 70 instellingen naar het hoogst haalbare, de Food is Care Award.

De instellingen konden zich dit voorjaar inschrijven. Ze worden door een jury beoordeeld op onder meer de volgende criteria: gastvrijheid, eten en drinken, ambiance en faciliteiten. De inschrijving kost zo’n 1800 euro. Gastvrijheidszorg met sterren wordt georganiseerd door het Koksgilde, de Landelijke Organisatie Cliëntenraden (LOC) en Standex Periodieken.

Voordat de Sterrengids wordt gepresenteerd wordt het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg gehouden. Vooral de visie op de nabije toekomst en de dagelijkse gang van zaken zullen onderwerp van gesprek zijn.

Reageer op dit artikel