nieuws

Gate Gourmet sluit deal met EasyJet

Catering

Vliegtuigcateraar Gate Gourmet heeft een overeenkomst gesloten met de populaire en succesvolle budgetvlieger EasyJet. De cateraar gaat alle maaltijden voor EasyJet verzorgen.

Gate Gourmet sluit deal met EasyJet

Gate Gourmet verzorgt de maaltijden voor passagiers en medewerkers aan boord van EasyJet-vliegtuigen. Herman Anbeek, chief operation officer van Gate Gourmat, is blij met de overeenkomst. ‘Dit is een spannende doorbraak voor ons. EasyJet is een van de werelds meest succesvolle vliegdiscounters en we zijn trots dat ze voor ons kiezen’.

EasyJet laat bij monde van chief commercial officer Saad Hammad weten eveneens tevreden te zijn met de deal. ‘Onze passagiers de juiste producten voor de juiste prijs geven is een belangrijk onderdeel in onze bedrijfsvoering. Met deze overeenkomst is dat mogelijk’.

Reageer op dit artikel