nieuws

Geen catering door ophef feest burgemeester

Catering

Bos & Bos Catering loopt 3.000 euro mis door dat er commotie is ontstaan over het feest van burgemeester Eduard van Zuijlen van Menterwolde. Hij houdt de voor maandag 22 december geplande eindejaarsbijeenkomst voor raadsleden en hun partners niet in zijn boerderij, Antoniahoeve, in Tripscompagnie.

Geen catering door ophef feest burgemeester

Hij ziet hiervan af nu er in de gemeenteraad commotie is ontstaan over onder meer de kosten bij Bos & Bos Catering. Dat schrijft het Dagblad van het Noorden.

‘De mensen denken dat het hier om een housewarmingparty gaat. Maar dat is niet zo. Ik geef geen privéfeestjes voor raadsleden. Waar hebben we het hier over. Als deze bijeenkomst in een restaurant wordt gehouden, ontvangt de gemeente ook de rekening en dan hoor je hier niemand over’, aldus de burgemeester.

Niet zo handig

Van Zuijlen omschrijft de manier van communiceren met zijn raadsleden, allen hebben een mail over de eindejaarsbijeenkomst, als ‘niet zo handig’.

Nog geen nieuwe locatie

Waar de geplande eindejaarsbijeenkomst nu plaatsvindt, weet Van Zuijlen nog niet. Een aantal raadsfracties zal donderdag, tijdens het vragenuurtje voorafgaande aan de raadsvergadering, vragen stellen over dit onderwerp.

Reageer op dit artikel