nieuws

Gezonde voeding voorkomt dip bij werknemers

Catering

In de meeste bedrijfsrestaurants is het aanbod van ongezonde snacks groter dan het assortiment verantwoorde producten. Dat meldt het voedingsadviesbureau Force Vitale. ‘Dat is jammer. Vooral als je bedenkt dat voeding ook invloed kan hebben op de werkprestaties. Het eten van slechte koolhydraten, denk aan suikers, kan de alom bekende dip in de middag veroorzaken.

Gezonde voeding voorkomt dip bij werknemers

Force Vitale verstrekt adviezen aan bedrijven. ‘Met een beter afgewogen aanbod in uw bedrijfsrestaurant, maakt u het voor uw medewerkers makkelijker om een gezonde keuze te maken.’

Het bureau bekijkt in samenwerking met de catering het assortiment en doet suggesties voor gezondere alternatieven. ‘Op deze manier kunnen uw medewerkers van een lekkere en verantwoorde lunch genieten.’

Reageer op dit artikel