nieuws

Golf aan events rond catering

Catering

De komende maanden is er een stortvloed aan events die te maken hebben met de cateringsector. Diverse organisaties hebben tal van beurzen, congressen, seminars en workshops geprogrammeerd. Catering en aanverwante zaken leven als nooit te voren.

Golf aan events rond catering

Wat opvalt is dat er relatief veel events zijn rond eten en drinken voor de doelgroep jongeren. Te beginnen op zaterdag 27 oktober met het congres Voeding & Gedrag in Utrecht. Gevolgd door Albron’s Kracht van Aandacht (donderdag 31 oktober: ‘Gezondheid en de Generatie Einstein’) in De Meern, het seminar ‘Scholierenvoeding; naar lekker en gezond’ op 28 november in Venlo en het Vitality Event ‘Gezonde voeding & sport in het VO en MBO’ in Maarssen.

Maar ook catering inde zorg mag zich in grote ‘seminarbelangstelling’ heugen. Wederom Albron’s Kracht van Aandacht, nu dag 1 van dit congres ‘Gelukkig ouder worden’, het Grootkeuken Event op 13 en 14 november in Nieuwegein en de workshop van Syntens over ‘innovatiekansen in voeding en beleving door ouderen’ in Tilburg op 26 november.

Misset Catering organiseert op dondermiddag 8 november het Eerste Nationaal Catering Congres in Wageningen, ’s avonds volgen de uitreikingen van de Misset Catering Awards.

Hieronder een overzicht van andere evenementen:

Het bedrijfsrestaurant als imagobepaler, 29 oktober in Ede

Foodbeurs, 6 en 7 november in Houten

Facilitymanager van het jaar, 15 november in Houten

Facilitaire contracten, 4 december in Breukelen

Reageer op dit artikel