nieuws

Grand Catering lanceert muurloos restaurant

Catering

Een dakloos en muurloos restaurant. Middenin de natuur. Grand Catering heeft het concept Buitengewoon gelanceerd. Het idee deed de cateraar op in de Verenigde Staten. Directeur Pieter Aalbers: ‘Het visuele hart van het concept is een lange tafel voor minimaal honderd gasten. Het geeft de gast de ultieme gelegenheid om te genieten van een sharingdiner van vijf gangen.

Grand Catering lanceert muurloos restaurant

Volgens Aalbers wordt het concept een succes doordat gasten van Buitengewoon echt in contact komen met hun omgeving. ‘Buitengewoon schept een omgeving waar memorabele ontmoetingen kunnen plaatsvinden.’

In eerste instantie richt Buitengewoon zich op particulieren. Maar het bedrijfsleven wordt ook bediend. Buitengewoon toert dit jaar eerst door Flevoland, Utrecht en Noord-Holland. Daarna komt de rest van Nederland én Europa aan bod.

Reageer op dit artikel