nieuws

Hans Rijnierse opent de beurs aan het Damrak

Catering

De AEX-beurs aan het Damrak werd vrijdag geopend door een instituut uit de catering, Hans Rijnierse. De directievoorzitter van Sodexo Nederland sloeg de gong voor een nieuwe beursdag. Hij bevond zich in gezelschap van de hoofdredacteur van de Telegraaf, Sjuul Paradijs. Niet zonder reden.

Hans Rijnierse opent de beurs aan het Damrak

De Telegraaf Media Groep (uitgever van onder meer De Telegraaf, Privé, Spits en Autovisie) heeft namelijk Sodexo de verzorging van de restauratieve diensten gegund. Die werden voorheen vele jaren in eigen beheer uitgevoerd.

De opening van de beurs door Rijnierse had geen gunstig effect. De AEX was dagen stijgende, maar sloot vrijdag een fractie lager. Sodexo is overigens wel beursgenoteerd, maar aan die van Parijs en niet die van Amsterdam.

Meer nieuws over Sodexo:

Reageer op dit artikel