nieuws

Hanze Groep staakt catering FC Zwolle

Catering

De Hanze Groep stopt met haar cateringactiviteiten in het stadion van FC Zwolle. De exploitatie van het nieuw te bouwen hotel bij het Zwolse stadion past niet in het plaatje van de cateraar.

Hanze Groep staakt catering FC Zwolle

De cateringactiviteiten van Hanze Groep stoppen aan het eind van het lopende voetbalseizoen. Directeur Wim Salomons stelt dat de exploitatie van het nieuwe te bouwen hotel bij het voetbalstadion niet tot de kernactiviteiten van de Hanze Groep behoort. Daarom zet hij alle cateringactiviteiten in het stadion stop.

Nu de Hanze Groep is afgehaakt, zijn er gesprekken gaande met nieuwe partners. Deze gesprekken zijn in een vergevorderd stadium, meldt Weblogzwolle.nl, de nieuwssite voor de stad Zwolle. Naar verwachting wordt over een paar weken een nieuwe partij gepresenteerd.

Reageer op dit artikel