nieuws

Hero Smoothie beste productintroductie drinks

Catering

Hero Pur Pur Fruitsmoothie. Dit nieuwe product haalde bij de Misset Catering Awards in de categorie Productintroductie Drinks de bokaal binnen. ‘Een mooi product dat inspeelt op een opkomende trend, gezond en vooral lekker’, zo vond de jury.

Hero Smoothie beste productintroductie drinks

Ook bij deze Award wezen de inkoopverantwoordelijken van de grote cateraars in Nederland de winnaar aan. Deze kundige jury vond de smoothie van Hero ‘een gezond product’, een ‘mooie aanvulling op het cateringassortiment’ en ‘vernieuwend, puur fruit en zonder toevoegingen’.

Hero Pur Pur Fruitsmoothie won het in de finale van Optimel Drink Framboos van Campina en van Chocomel Halfvol Catering Drinkbeker van Friesland Foods (Out Of Home).

Meer nieuwsberichten over de Misset Catering Awards:

Reageer op dit artikel