nieuws

KLM Catering met afstand de grootste in 2008

Catering

KLM Catering Services is met 149 miljoen euro jaaromzet met grote afstand de grootste vliegtuigcateraar van Nederland. Dat blijkt uit de ranglijst met grootste cateraars van ons land.

KLM Catering met afstand de grootste in 2008

Achter KLM Catering Servicese staat Gate Gourmet op nummer twee met 22 miljoen euro. Alpha Flight Services is goed voor een jaaromzet van 10 miljoen euro en New Rest (Transavia) harkte 7 miljoen euro bij elkaar.

Dat en meer blijkt uit de Misset Horeca van 24 april. In de uitgave met de ranglijst van grootste horecabedrijven is tevens een top-20 van grootste spelers in de catering opgenomen. Daarin wordt verder gemeld dat de gehele inflightcateringbranche in 2008 een omzet scoorde van 197 miljoen euro, 2,2 procent meer dan het jaar daarvoor.

» Bestel hier de Misset Horeca Top-100

Meer nieuws uit de Misset Horeca Top-100:

Reageer op dit artikel