nieuws

Koebrugge catering verkoopt inboedel

Catering

Vanwege haar bedrijfsverhuizing verkoopt Ron Koebrugge Cateringservices apparatuur, auto’s en aanhangers. De openbare verkoping duurt vijf dagen. Er zitten enkele bijzondere items bij.

Koebrugge catering verkoopt inboedel

Naast partytenten, koffiezetapparaten, een koelcel, bars en bierkoelers verkoopt de cateraar in haar oude pand ook aanhangers, heftrucks en een personenauto. Maar het meest opvallend is wel de BMW motorfiets en de Cadillac limousine.

De (online) openbare verkoping is het oude pand van Koebrugge aan de Smitshoek 3a in Barendrecht. Het nieuwe pand is gevestigd aan de Fennaweg ook in Barendrecht. Op donderdag 14 mei is (van 9.00 tot 19.00 uur) de kijkdag.

Meer nieuws over party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel