nieuws

La Place Express in Amsterdam RAI

Catering

La Place heeft een Express geopend in het gebouw van Amsterdam RAI. Dat gebeurde tijdens de start van de AutoRAI 2011. Het gaat om een permanente lokatie van het versconcept in het grote beursgebouw in Amsterdam.

La Place Express in Amsterdam RAI

Chief executive officer Walter Seib van La Place en Martin van Nierop, directeur Convention Centre Operations Amsterdam RAI, tekenden een contract tot samenwerking tijdens de eerste beursdag van de AutoRAI.

De nieuwe La Place Express bevindt zich in het Holland Complex. Omdat alle cateringbenodigdheden van La Place standaard in de RAI aanwezig zijn, kan La Place haar versconcept ook op kleine beurzen aanbieden. Tevens kan La Place elders in de RAI haar producten presenteren door de mobiliteit van de cateringbenodigdheden, zoals buffetten, ovens en koelingen.

Seib zegt hoge verwachtingen te hebben van La Place Express in Amsterdam RAI. ‘Wij zijn verheugd dat de RAI de eerste evenementenlocatie in Nederland is met La Place Express. De vaste locatie met flexibele inzetbaarheid biedt voor La Place nog meer mogelijkheden om het versconcept aan alle gasten aan te bieden’, aldus Seib.

RAI-man Van Nierop ziet in het in huis hebben van La Place een toegevoegde waarde voor zijn beursbezoekers. ‘Het bieden van meer gezonde, biologische en verse maaltijden ondersteunt onze ambitie om Europa’s meest duurzame beurs- en congreslocatie te zijn’, aldus Van Nierop.

Reageer op dit artikel