nieuws

La Vie catering zwaar in de problemen

Catering

Geen surseance van betaling. En zeker geen faillissement. Eigenaar Gerard Kerkhoff van La Vie catering spreekt berichten uit de markt tegen dat zijn Nijmeegse onderneming failliet zou zijn. ‘We zitten wel in zwaar weer’.

La Vie catering zwaar in de problemen

‘Als er sprake is van een faillissement zou er een curator moeten zijn en die heb ik hier nog niet gezien’, aldus Kerkhoff. Wel heeft zijn bank aan de bel getrokken. ‘La Vie heeft een liquiditeitsprobleem. We zitten in zwaar weer.’

De eigenaar van het partycateringbedrijf heeft afgelopen weekend met zijn advocaten en enkele notarissen de precaire situatie besproken. ‘Ik kan er eigenlijk weinig over zeggen, omdat er geen status is. Er is geen sprake van surseance van betaling en er is zeker geen sprake van een faillissement.’

La Vie heeft volgens Kerkhoff diverse opties. ‘Daar vallen ook een overname of een fusie onder. We hebben te maken met diverse bv’s. Binnen twee dagen moet er duidelijkheid zijn. Nu heb ik vooral behoefte aan rust.’

Volgens Kerkhoff zijn er geen medewerkers ontslagen en is Wilbert de Louw nog steeds directeur.

Meer party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel