nieuws

‘Limiet aan mobiele catering

Catering

Er is een limiet aan het concept mobiele catering. Dat ondervond Alex Keizer, één van de eigenaren van Major Tom, bekend van de mobiele biertaps. Keizer vond zijn ‘Waterloo’ tijdens een tweedaags outdoor dance-event in Engeland.

‘Limiet aan mobiele catering

‘Onze rugzakken wegen rond de 15 kilogram en dit gaat normaal prima maar rond 11 uur ’s avonds op de eerste avond werd duidelijk dat het voor onze 100 werknemers onmogelijk was om nog langer door de halve meter hoge modderlaag heen te komen. De lopers deden een uur over het bereiken van de consument en bij terugkomst konden wij niet meer zien wie het was of welk product ze verkochten. Hoewel de Engelsen bleven dansen was er toch ook uiteindelijk toch een limiet aan het concept mobiele catering’, zegt Keizer op de site van Management Team.

In het artikel gaat Keizer, met nog drie directeuren eigenaar van MJR Tom International (gespecialiseerd in ‘creative & mobile promotions’), in op het managen van een bedrijf dat voor 90 procent afhankelijk is van evenementen en/of catering gerelateerde opdrachten. En vooral tot welke onmogelijkheden dat kan leiden in Engeland.

Reageer op dit artikel