nieuws

Lowlands: ‘omzet eten en drinken zit aan plafond’ (+video en foto’s)

Catering

Het festival Lowlands is geslaagd te noemen. Het evenement was al snel uitverkocht en de 55000 bezoekers geven grif geld uit aan eten en drinken. Volgens medeorganisator Loc7000 volgt wellicht een klein plusje in de omzet van f&b. Al zit de omzet wel aan het plafond.

Lowlands: ‘omzet eten en drinken zit aan plafond’  (+video en foto’s)

Dat zegt f&b manager Hans Kuipers van organisator Loc7000. A campingflight to Lowlands Paradise werd afgelopen weekend gehouden op het festivalterrein van Walibi World in Biddinghuizen.

De omzet voor eten en drinken kan alleen verhoogd worden als meer bezoekers worden toegelaten. Maar volgens Kuipers wil de organisatie dat niet. ´Je moet wel binnen een minuut je biertje kunnen krijgen en binnen vijf minuten je eten.´

Catering

Loc7000 is samen met evenementreus Mojo organisator van het festival in Biddinghuizen (Flevoland) dat van vrijdag tot en met zondag werd gehouden. Lowlands staat al jaren bekend om de vooruitstrevende programmering en catering. Nieuw dit jaar zijn onder meer de soepen van De Vliegeraar, een outlet met dim sum en een corner met Marokkaanse gerechten. De trend biologisch en ecologisch verantwoord zet dit jaar door.

Loc7000 heeft vorige week drie labels geïntroduceerd. Hierdoor moet voor de buitenwacht nog duidelijker worden wat het bedrijf doet. Het gaat om Eventmanagement, Pay systems en FAB. Die laatste staat voor Food And Beverage.

Reageer op dit artikel