nieuws

Ludiek ‘buffet’ speelt in op gezondheidstrend

Catering

Van der Loo Party & Business Events uit Waddinxveen heeft een nieuwe, ludieke opzet voor buffetpresentatie ontwikkeld. De partycateraar speelt hiermee wel heel actief in op de gezondheidstrend. Zo mogen gasten bijvoorbeeld al rijdend op een fiets een milkshake bereiden.

Ludiek ‘buffet’ speelt in op gezondheidstrend

De ludieke opzet luistert naar de naam Energiebuffet. Die werd door Gertjan van der Loo en zijn team ontwikkeld. Dit naar aanleiding van een opdracht van een cliënt. Bij Van der Loo wordt het ook ‘dynamische foodopstelling’ genoemd.

Van der Loo kan de innovatie nu vrij inzetten op feesten en andere bijeenkomsten. Het bestaat uit vier ontwerpen:

-Energie uit water

-Energie uit zon

-Energie uit wind

-Energie uit beweging

‘Voor alle typen geldt dat het niet slechts de vormgeving betreft die aanspreekt. Gasten beleven het thema door onder andere ‘eigen’ arbeid, wind, warmte, water en beweging. Vanzelfsprekend passen wij de culinaire presentatie aan het thema aan’, aldus Van der Loo.

Op de foto is te zien hoe eigenaar Gertjan van der Loo op een zogeheten energiefiets zijn milkshake bereidt.

Meer partycatering nieuws:

Reageer op dit artikel