nieuws

Maaltijden bij opening Martini Ziekenhuis

Catering

Het Martini Ziekenhuis organiseert donderdag 11 december een speciale Patiënten Verwendag. Het ziekenhuis verwent patiënten met feestelijke maaltijden en bijzondere activiteiten. De dag wordt gehouden met het oog op de officiële opening van het nieuwe ziekenhuis door Hare Majesteit Koningin Beatrix op vrijdag 12 december.

Maaltijden bij opening Martini Ziekenhuis

Opgenomen patiënten krijgen op de dag van de opening opnieuw feestelijke maaltijden en een traktatie bij de koffie/thee. De ontvangst van Hare Majesteit Koningin Beatrix en de openingsactiviteiten zijn voor alle opgenomen patiënten te zien op de multimediaschermen die boven elk bed hangen.

‘Wij willen patiënten graag laten meegenieten van de festiviteiten rondom de opening’, zegt Jack Thiadens, bestuursvoorzitter. ‘Door de activiteiten te spreiden over twee dagen, kunnen we aan alles net wat meer aandacht besteden. Opgenomen patiënten krijgen donderdag 11 december een luxe ontbijt. Daarbij krijgen zij een prachtig magazine over het nieuwe ziekenhuis uitgereikt.’

Reageer op dit artikel