nieuws

Maison van den Boer sluit World Expo af

Catering

De World Expo die een half jaar in beslag heeft genomen is nu afgerond. Cateraar Maison van den Boer verzorgde de catering en hospitality in het Nederlandse paviljoen Happy Street.

Maison van den Boer sluit World Expo af

In totaal zijn er meer dan 73 miljoen bezoekers naar de World Expo gekomen. Daarvan waren er 8,5 in de Nederlandse Happy Street. Nederland is daarmee één van de succesvolste straten van de expo geweest.

Gedurende de hele periode waren er ongeveer 300 medewerkers actief. Zowel projectmanagers, koks, bedieningsmedewerkers en ook trainees. Maison nam ook de VIP catering voor zijn rekening.

De drukste dag in Happy street was 16 oktober 2010. Toen waren er ongeveer 80.000 bezoekers op één dag. In de afgelopen maanden zegt Maison van den Boer 182.000 handgemaakte kroketten, 83.000 porties friet, 42.000 porties saté, 67.000 stroopwafels, 56.000 porties poffertjes en 36.000 stukken kaas verkocht te hebben.

Reageer op dit artikel