nieuws

Maison van den Boer start winkel

Catering

Partycateraar Maison van den Boer gaat in Amsterdam delicatessen en maaltijden verkopen in een nieuwe winkel die onder de naam Amaison in de markt gezet zal worden. De winkel wordt gesitueerd in de Van Baerlestraat.

Maison van den Boer start winkel

Directeur Noud van den Boer laat in De Gelderlander weten dat Amaison niet de zoveelste delicatessenwinkel is. ,,Het wordt de meeste kwalitatieve, bijzondere en luxe delicatessenwinkel van Nederland en misschien wel van de hele wereld.”

Maison van den Boer speelt met de nieuwe winkel in op de vergrijzing en de toenemende vraag naar gemak en kwaliteit. Het winkelpand meet 75 vierkante meter. In dit pand vindt alleen de verkoop plaats. De gerechten worden in Veghel bereid.

De consument kan bij Amaison straks kiezen tussen vijf menu’s: basic, klassiek, modern, extreem en seizoen. De klant krijgt de gerechten gekoeld mee naar huis waar hij ze zelf op kan warmen.

Amaison krijgt overigens ook een website waarop consumenten bestellingen kunnen plaatsen die door vrijwel heel Nederland thuis bezorg kunnen worden. Amaison zal vrijdag 1 september worden geopend.

Reageer op dit artikel