nieuws

Maison van den Boer verlengt contract met PSV

Catering

Cateraar Maison van den Boer en het Philips Stadion hebben hun hospitality-contract verlengd tot medio 2013. Beide partijen richten zich de komende jaren op het uitbreiden van de exploitatie van het stadion buiten de wedstrijddagen.

Maison van den Boer verlengt contract met PSV

Commercieel directeur Marcel van den Bunder van PSV en Jeroen Enzerink, directeur van Maison van den Boer, hebben vrijdagmiddag hun handtekening gezet onder de verlenging van het bestaande contract. Dat vond plaats in het bijzijn van algemeen directeur Jan Reker van PSV en ceo Noud van den Boer van Koninklijke Van den Boer Groep.

Het Philips Stadion en Maison van den Boer zijn al jaren partners. De hoge servicekwaliteit, de know-how qua gastronomie en hospitality-management en het gerenommeerde merk Maison van den Boer waren de belangrijkste redenen voor het Philips Stadion om het contract tot medio 2013 te verlengen, zo laat Maison van den Boer in een persbericht weten.

Naast het verzorgen van de VIP-catering tijdens wedstrijden en concerten verzorgt Maison van den Boer ook dagelijks de banqueting in het vergader- en congrescentrum.

Zie ook: Topsport door catering en horeca in Philips Stadion.

Reageer op dit artikel