nieuws

Martinair Partyservice is terug

Catering

Terug van weggeweest. Martinair Partyservice maakt een doorstart. De gerenommeerde cateraar kwam in 2006 in handen van Maison van den Boer onder de noemer Oseven, maar grijpt nu terug op de oude naam, zo meldt outofhome-shops.nl.

Martinair Partyservice is terug

Dit tot groot genoegen van Martinair Holland oprichter Martin Schroder (80). In de Financiële Telegraaf laat hij weten: ‘We zijn er erg blij mee. Geweldig dat het weer nieuw leven wordt ingeblazen.’ De oud-topman wordt zelf lid van de raad van advies bij het wederopgestane Martinair Partyservice.

Het bedrijf krijgt daarmee de oorspronkelijke naam terug. Miranda Hesselmans, commercieel directeur van Oseven reageert: ‘Martinair Partyservice was altijd moderner dan het klassieke Maison van den Boer. Dat onderscheid kunnen we nu weer benadrukken.’

Reageer op dit artikel