nieuws

Meer werkfruit door dreiging Mexicaanse griep

Catering

De landelijke campagne Werkfruit krijgt een flinke steun in de rug door de dreigende Mexicaanse griep. Tot deze conclusie de website www.werkfruitonline.nl.

Meer werkfruit door dreiging Mexicaanse griep

Werkfruit is het verstrekken van fruit op de werkvloer. De campagne is bijna twee jaar geleden gestart door Paul Rosenmöller van het Convenant Overgewicht. De laatste drie weken constateert het informatiepunt werkfruitonline.nl een toename van 50 procent in het dagelijks aantal offerteaanvragen.

Weerstand verhogen

Opvallend is dat het niet alleen grote bedrijven zijn die interesse tonen. Op dit moment blijken het vooral midden- en kleinbedrijven te zijn die het thema werkfruit oppakken. Volgens werkfruit-leverancier DeGroeneTas.nl uit Hoogkarspel hopen werkgevers met het verstrekken van (gratis) werkfruit de weerstand van het personeel tijdig te verhogen.

Reageer op dit artikel