nieuws

Merkkleding voor medewerkers SAB

Catering

De medewerkers van SAB zijn sinds enkele dagen in een gloednieuwe outfit te bewonderen. De uitstraling sluit aan op de nieuwe look & feel van de restaurants. De kleding is van een zeer bekend merk.

Merkkleding voor medewerkers SAB

Het gaat om het merk McGregor. De opdracht voor de ontwerpafdeling was: functioneel, goed draagbaar en wasbaar en representatief. En uiteraard ook nog een beetje van deze tijd. Na het ‘proefdragen’ en een aanpassing verder werd de productie voor de 750 medewerkers in gang gezet.

Diverse mogelijkheden

De damesblouse en herenshirt zijn in twee varianten (ruit en effen donkerblauw, gelijk is aan de kleur van de pantalon en de rok). Voor de dames is nog een giletje beschikbaar en voor de heren een colbert. Oproep- en vakantiekrachten worden in een lichtblauw poloshirt met donkerblauwe kraag gestoken. De sloof en halterschort hebben een print ‘lepel en vork’.

Hectische pasavonden

Tijdens vijf bijeenkomsten in december op diverse locaties in het land hebben een aantal mensen van McGregor met de hulp van vrijwilligers van SAB een pas- en uitgiftesessie gehouden. De cateringmedewerkers konden, behalve met hun kerstpakket, ook met een set nieuwe kleding naar huis. Dat was een hectische gebeurtenis; zo’n 150 dames en heren per avond die allemaal kleding moeten passen en dan natuurlijk de juiste maten meegeven.

Ook schoenen

Met ingang van 2007 maken schoenen ook onderdeel uit van het kledingpakket bij SAB. Hiermee speelt SAB in op de wensen van haar cateringmedewerkers op de locaties. Het gaat om modieuze leren kwaliteitsschoenen met een goede pasvorm. De cateringmedewerkers krijgen hierbij ook een compleet schoen verzorgingssetje. Momenteel worden de schoenen op maat gemaakt en de verwachting is dat medio maart 2007 alle schoenen worden uitgeleverd aan onze cateringmedewerkers.

Reageer op dit artikel