nieuws

Multiservice combinatie onder vleugels SAB Catering

Catering

SAB Catering is een van de partijen van de multiservice combinatie FM at Work. Sterker het bedrijf opereert onder de vleugels van de Zwanenburgse cateraar. Met FM at Work kan de opdrachtgever een compleet pakket aan facilitaire diensten worden aangeboden.

Multiservice combinatie onder vleugels SAB Catering

Zoals beveiligingsdiensten (uitgevoerd door het bedrijf MPL) schoonmaak (Hectas) en afvalverwerking (Icova). SAB is uiteraard verantwoordelijk voor het cateringdeel. De bedrijven gaan duurzaam samenwerken. ‘Onder de naam FM at Work Multiservices bieden deze bedrijven vanaf nu een totaaloplossing voor alle facilitaire diensten’. aldus directeur Kees van Vaneveld. Het bedrijf opereert vanuit het kantoor van SAB. Het samenwerkingsverband presenteerde zich vorige week tijdens de Vakbeurs Facilitair in Den Bosch.

De betrokken partijen blijven elk voor zich zelfstandig opereren. Om klanten te bedienen die willen profiteren van voordelen op het gebied van synergie, continue innovatie en gebundelde expertise stemmen zij hun dienstverlening optimaal op elkaar af. De facilitaire diensten die onder het paraplumerk FM at Work Multiservices worden aangeboden kunnen modulair worden afgenomen. FM at Work fungeert richting opdrachtgevers daarbij als regisseur en staat naar eigen zeggen voor de gezamenlijke belofte: kostenefficiency, flexibiliteit en zorgeloos facility management.

Reageer op dit artikel