nieuws

NAC breekt met cateraar Ron Koebrugge

Catering

Cateraar Ron Koebrugge moet eind juni stoppen met zijn cateringactiviteiten bij NAC Breda. De voetbalclub heeft het contract met de cateraar niet verlengd. Koebrugge laat weten ‘not amused’ te zijn.

NAC breekt met cateraar Ron Koebrugge

Koebrugge Catering Services uit Barendrecht is 30 juni uitbater af van stadionrestaurant Le Carnac en supperterscafé Beatrix. Eigenaar Ron Koebrugge is verrast en niet blij met de breuk.

‘Wat denk je, dit komt als een koude douche aan. Ik ben al twaalf jaar verbonden aan de club. We hebben lief en leed gedeeld. En we hebben in al die jaren het nodige geïnvesteerd. Laat ik het zo zeggen: ik wil er niet uit, maar ik moet er uit. Van de ene op de andere dag krijg je te horen dat het einde verhaal is’, aldus een verbouwereerde Koebrugge in BN/DeStem.

NAC bevestigt bij monde van woordvoerder Willem Reijn de beëindiging van de verbintenis met Koebrugge. ‘We gaan het anders doen. We kijken hoe we precies verder gaan met de horeca, rekening houdend met de verbouwing van het stadion die er aan zit te komen’, aldus Reijn.

‘Als we in het stadion een toprestaurant willen, hebben we een andere exploitant voor nodig’, laat Reijn niets aan onduidelijkheid over. Koebrugge zegt geen idee te hebben wat NAC wil met Beatrix en Le Carnax. ‘Volgens mij willen ze alles zelf doen.’ Reijn laat weten dat NAC het niet zelf gaat doen, maar wel op een andere pachtbasis.

Reageer op dit artikel