nieuws

Namen winnaars Awards bekend

Catering

Er zijn zeven Misset Catering Awards te vergeven. De beelden zijn voor Beste Bedrijfsrestaurant (‘groot’ en ‘klein’), Beste Zorgrestaurant en Beste Partycateraar. En drie voor de Beste Productintroducties (food, drinks en non-food). De winnaars zijn na gisteren inmiddels allemaal bekend.

Namen winnaars Awards bekend

De winnaars worden tijdens een feestelijke uitreiking op woensdag 29 oktober in de Kookerij in Noordwijkerhout bekend gemaakt. Dat betekent nog 11 onrustige nachtjes voor de finalisten.

Omdat de onderlinge verschillen in de categorie Beste Partycateraar erg klein waren, wees de jury vier in plaats van drie finalisten aan:

Verder maken er zo’n 40 producten kans op een van de drie Awards in de categorie Beste Productintroductie (Food, Drinks en Non-Food). De winnaars zijn daarvan zijn donderdag na een zorgvuldige beoordeling door een deskundige jury aangewezen.

» Bekijk hier de lijst genomineerden Beste Productintroducties

Reageer op dit artikel