nieuws

Niet alleen vrijdag visdag bij Prorest

Catering

Prorest heeft een contract ondertekend met Schmidt Zeevis uit Rotterdam. De cateraar gaat in zee met de bekende vishandel om te laten zien dat ‘het menens is met gezondheid in het bedrijfsrestaurant’.

Niet alleen vrijdag visdag bij Prorest

Onlangs tekenden algemeen directeur Dick Benninkvan Prorest en directeur Marcel van Breda van Schmidt Zeevis het contract. Ze willen ermee benadrukken dat het menens is met het aanbieden van gezonde voeding in het bedrijfsrestaurant. Van Breda heeft grote plannen: ‘We willen niet alleen de vrijdag, maar ook de dinsdag als visdag in het bedrijfsrestaurant promoten. Dat sluit mooi aan bij de intentie van het voedingscentrum’

‘Sluit goed aan op onze filosofie’

Bennink: ‘De selectie van Schmidt Zeevis als professional op hun gebied sluit aan bij onze filosofie “De juiste mensen op de juiste plek en verse eigentijdse en gezonde producten.” Dit is wat de opdrachtgevers momenteel willen aanbieden aan hun werknemers. Prorest neemt deze uitdaging op een professionele wijze aan.’ Prorest is een onderdeel van Facilicom Schiedam.

Reageer op dit artikel