nieuws

Nieuw commercieel manager bij SAB

Catering

SAB Catering krijgt een nieuwe manager Commerciële Zaken. Tineke Wijbenga vertrekt en wordt per 1 november opgevolgd door Bianca Wester. Zij was voorheen rayonmanager bij de cateraar uit Zwanenburg.

Nieuw commercieel manager bij SAB

De nieuwe commercieel manager is ruim zeven jaar werkzaam bij SAB. Wester vervulde de laatste vier jaar de functie van rayonmanager. Haar voorganger Wijbenga gaat niet alleen SAB verlaten maar ook de cateringwereld.

Ze heeft besloten om samen met haar broers het architectenbureau van haar vader over te nemen. ‘SAB respecteert haar besluit en bedankt Tineke voor haar enorme inzet in de afgelopen vier jaar’, laat de cateraar weten.

‘SAB is ervan overtuigd dat Bianca met evenveel enthousiasme de commerciële taken zal oppakken en de ingezette koers zal voortzetten en uitbreiden.’ SAB Catering werd opgericht in 1954, telt zo’n 800 medewerkers en kent een omzet van ongeveer 34 miljoen euro.

Reageer op dit artikel