nieuws

Nieuw concept in aantocht: VechtdalFood Catering

Catering

Dinsdag 24 mei wordt in Ommen een nieuw cateringconcept gelanceerd: VechtdalFood Catering. De oprichters spelen hiermee in op de groeiende populariteit van regionale producten. ‘Deze nemen een enorme vlucht’, meldt VechtdalFood Catering. ‘Ook in het Vechtdal Overijssel zien producenten en ondernemers dagelijks de toegevoegde waarde van al dat lekkers en gezonds van eigen bodem.

Nieuw concept in aantocht: VechtdalFood Catering

Horecaondernemer Ron Nijhof, eigenaar van onder meer twee hotels in Ommen, haakt in op deze trend. Samen met de chef-koks Arjan Bisschop, Johan Drenth en Dick Masselink bedacht hij VechtdalFood Catering.

VechtdalFood Catering staat voor oorspronkelijke kwaliteit. Er wordt gebruikgemaakt van lokale en regionale kwaliteitsproducten met een authentieke smaak. Thuis en bij bedrijven bereiden Arjan Bisschop, Johan Drenth en Dick Masselink exclusieve lunches en diners. Daarnaast verzorgen ze kookclinics op speciale locaties middenin de natuur. Een van die locaties is de Vechtdalhoeve. Daar vindt de start plaats van VechtdalFood Catering.

Reageer op dit artikel