nieuws

Nieuw Out of Home Event Unilever

Catering

Een Out of Home evenement voor ondernemers én gezin. Met dit opmerkelijke event komt Unilever. Op ztaredag 19 januari in het Veemarktcomplex in Utrecht is de catering-, horeca- en fastfoodwereld welkom. Workshops, optredens van artiesten en krachtmetingen met Olympische sporters staan op het programma.

Nieuw Out of Home Event Unilever

Het evenement heet Vitality Village, een knipoog naar het Vitality mission statement van Unilever. De multinational noemt het zelf een vermakelijke mix van ontspanning en inspanning voor jong en oud. Op zakelijk gebied zijn er interessante workshops, waar onder meer Erik Driessen (Foodstep) en Jan Huurdeman (Servex) spreken.

‘Hoe verkoop ik dat luxe toetje in het bedrijfsrestaurant?’ is een van de onderdelen van de workshop van Aleks Fiege van Unilever. Behalve dat de bezoekende ondernemers en hun familie kennis kunnen maken met de Unilever producten is er ook volop entertainment. Zo treden de acts Chipz en Djumbo op, is er stand up comedy en een kinderprogramma. Ook geven enkele Olympische sporters acte de presence.

Reageer op dit artikel