nieuws

Nieuw pand voor Noord-Holland Catering

Catering

De NHC Groep neemt na een klein jaartje bouwen een nieuwe pand in gebruik. Het cateringbedrijf heeft vestigingen in Amsterdam en Oosthuizen. Het pand in Oosthuizen werd te klein en op 15 oktober 2008 werd de eerste paal geslagen voor het nieuwe pand.

Nieuw pand voor Noord-Holland Catering

Het pand wordt de thuisbasis voor Noord Holland Catering, Flevoland Catering, Friesland Catering en Noord Holland Events. Het tijdstip van ingebruikname van het pand is meerdere malen uitgesteld door de vertraging die de bouw opliep. Op 2 oktober is nu een housewarming.

Proefkamer

Het nieuwe pand heeft een grote keuken, een opslag voor materialen en kantoorruimte. Tevens beschikt het pand over een proefkamer. Hier kunnen gasten kennis maken met NHC en proeven wat tot de mogelijkheden behoord.

De keuken in het pand wordt geleverd door Luca Keukens.

Reageer op dit artikel