nieuws

Nieuw restaurantconcept catert ook

Catering

Het nieuwe restaurantconcept The Colour Kitchen stapt ook in de cateringbusiness. The Colur Kitchen biedt allochtone jongeren een kans om carrière te maken in de horecabusiness. Het concept heeft grote plannen.

Nieuw restaurantconcept catert ook

Binnen enkele jaren wil The Colour Kitchen een groot aantal vestigingen hebben. Achter het project zit onder meer Loek Beeren, die ook betrokken was bij het opzetten van restaurant Fifteen. Ook de Vijverborgh Adviesgroep (bekend van concepten in de catering en horeca) zit achter dit megaproject. ‘The Colour Kitchen is meer dan alleen een restaurant. Het is een (leer)bedrijf met een missie’, vermeldt de site. Er is een meesterkok aangetrokken als productmanager. Zijn of haar naam wordt nog even geheim gehouden.

Stichting The Colour Kitchen biedt enthousiastelingen met een horecadroom een opleiding aan in alle facetten. Een aantal ‘talenten’ krijgt zelfs de mogelijkheid om ondernemer te worden in één van de toekomstige vestigingen van The Colour Kitchen. De eerste locatie komt aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam. De locatie is op zoek naar ‘enthousiaste professionals’ (van assistent restaurant manager tot medewerkers in de bediening).

De eerste opdracht voor catering is al binnen. Tijdens de opening van vliegbasis Huygens in Amsterdam op 18 oktober, voert The Colour Kitchen de eerste cateringopdracht uit. Ook presenteert dit kleurrijke restaurant zich aan de buurt.

Reageer op dit artikel