nieuws

Nieuwe directeur ISS Catering

Catering

Ralph de Kleijn is de nieuwe commercieel directeur van ISS Catering Services. De Kleijn heeft uitgebreide ervaring in commerciële- en managementfuncties binnen de zakelijke dienstverlening. In het verleden was hij salesmanager bij Albron.

Nieuwe directeur ISS Catering

De Kleijn heeft grote plannen met ISS Catering Services: ‘Doelstelling is om aan te sluiten bij de top 4. Dat gaan we bereiken middels een pro-actieve marktbenadering, nieuw ontwikkelde concepten, hoog niveau dienstverlening en als belangrijkste een enthousiast en professioneel team. Het bedrijf bestaat nu vijf jaar en begint duidelijk bekendheid te krijgen in de markt’, aldus nieuwe commercieel directeur.

ISS Facility Services is naar eigen zeggen de grootste facilitaire dienstverlener in Nederland en onderdeel van de wereldwijde ISS Group. Die verdeelt haar diensten over vijf pijlers; Catering Services, Cleaning Services, Office Support Services, Property Services en Security & Services. Deze diensten worden ook geïntegreerd aangeboden.

Reageer op dit artikel