nieuws

Nieuwe directeur voor facilitaire divisie Sodexo

Catering

Sodexo heeft een nieuwe directeur directeur Facilities Management Services aangesteld. Johan Stellingwerf wordt verantwoordelijk voor Sodexo Altys, de facilitaire dochteronderneming van Sodexo Nederland. Hij volgt hiermee Jeroen Mol op die elders een leidinggevende functie heeft geaccepteerd.

Nieuwe directeur voor facilitaire divisie Sodexo

Stellingwerf start per 1 juni in zijn nieuwe functie. Hij heeft sinds zijn aanstelling bij Sodexo in 2003 ruime ervaring opgedaan. Zijn laatste functie was directeur Regio West Nederland. Stellingwerf gaat deel uitmaken van het Executive Committee van Sodexo Nederland.

Jurgen Noyons die sinds 2003 bij Sodexo werkt, zal Stellingwerf opvolgen als directeur Regio West Nederland binnen het segment Corporate Services.

Meer Sodexo:

Reageer op dit artikel