nieuws

Nieuwe directeuren bij Appèl

Catering

Cateraar Appèl uit ‘s-Hertogenbosch heeft onlangs twee nieuwe directeuren aangetrokken, Ron Overwijk (foto) en Peter Habraken. Hun voorgangers zijn na lange dienstverbanden vertrokken.

Nieuwe directeuren bij Appèl

De twee nieuwe directeuren zijn Ron Overwijk (foto links) en Peter Habraken (onder). Overwijk is operationeel directeur en is de opvolger van Petra van de Nostrum die 13 jaar bij de Appèl werkte. Zij is naar Rabobank Nederland gegaan. Habraken is financieel en p&o directeur geworden. Zijn voorganger was Hans van Veen die 12 jaar bij de Bossche cateraar in dienst was. Van Veen is samen met zijn vrouw een zorgboerderij gestart.

Overwijk (42) werkte onder meer bij Köpp in Nijmegen en Sodexho en had eigen onderneming Interim Management. Habraken (38) was onder meer 10 jaar in dienst bij PricewaterhouseCoopers en runde sinds 2002 een consultancy bedrijf. Het duo vormt samen met de vorig jaar aangetreden algemeen directeur Robert Teulings de driekoppige directie van Appèl.

De vorige algemeen directeur en oprichter Geert van de Ven heeft de drie directeuren zelf geselecteerd. Van de Ven nam begin dit jaar afscheid, maar blijft nog wel actief als voorzitter van de raad van commissarissen.

Reageer op dit artikel