nieuws

Nieuwe eventlocatie Koninklijke Van den Boer

Catering

Vanaf 1 juli 2008 exploiteert de Koninklijke Van den Boer Groep het voormalige postkantoor aan de Rotterdamse Coolsingel als tijdelijke eventlocatie onder de naam POST Rotterdam. Van den Boer werkt daarbij samen met de Restaurant Management Group.

Nieuwe eventlocatie Koninklijke Van den Boer

Het monumentale postkantoor zal over enkele jaren een ambitieuze mix aan functies gaan huisvesten, met de nadruk op luxe en trendy winkels en diverse horeca. Tussen 2008 en 2011 gaat de Koninklijke Van den Boer Groep – in samenwerking met de Restaurant Management Group – drie jaar lang POST Rotterdam op exclusiviteitsbasis exploiteren als congres- en eventlocatie.

Er kunnen groepen van 10 tot 1.500 gasten terecht. De organisatie en verzorging van evenementen is in handen van de cateraars Maison van den Boer, Oseven en La Renaissance. De stijl van het indrukwekkende voormalige postkantoor is vooral geïnspireerd op de stromingen van de Amsterdamse School en Art Deco.

De imposante centrale hal heeft een oppervlakte van 1.000 m2, een hoogte van bijna 25 meter en is daardoor multifunctioneel inzetbaar. Op de eerste verdieping bevindt zich een grote zaal met een capaciteit tot 350 gasten voor een sit-down diner en 600 gasten receptie/cocktailparty. De exploitatie vindt plaats in opdracht van eigenaar Post-X-Change B.V. een samenwerkingsverband tussen Delta Development Group, Redevco en SNS Property Finance.

Reageer op dit artikel