nieuws

Nieuwe naam en huisstijl Frans Kragtwijk Party Service

Catering

Al ruim 40 jaar still going strong. Zo kun je Frans Kragtwijk Party Service in Amstelveen het best omschrijven. Het familiebedrijf is onlangs veranderd van naam en huisstijl.

Nieuwe naam en huisstijl Frans Kragtwijk Party Service

Kragtwijk Catering is de nieuwe naam. De nieuwe huisstijl is strak van vorm (zie logo op vrachtwagen links). Ook de pay-off is nieuw: Aan tafel met Kragtwijk. De veranderingen zijn in gang gezet door de eigenaars, de broers Martijn en Joost Kragtwijk.

Zij namen het bedrijf in 1998 over van hun vader en naamgever Frans. Die begon zijn eenmanszaak in openluchtbad de Poeloever. Met broodjes en de nog steeds beroemde salade, bouwde Kragtwijk senior het uit tot party service.

Taakverdeling

Inmiddels levert Kragtwijk Catering een breed scala aan cateringdiensten aan zowel het bedrijfsleven als de particulier. In Amstelveen, Amsterdam én omstreken. ‘Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit staan daarbij altijd voorop’, is het credo van het familiebedrijf.

‘Passie, trots en gedrevenheid, dat zijn al ruim 40 jaar de waarden van waaruit Kragtwijk Catering werkt’, meldden de broers. Martijn en Joost hebben overigens een duidelijke taakverdeling. Joost is verantwoordelijk voor de culinaire en organisatorische kant van de zaak. Martijn concentreert zich op de commerciële activiteiten en is veel op locatie om partijen te begeleiden. Variërend van ‘een diner thuis voor acht mensen of een bedrijfsfeest voor 750 personen’.

Meer event- en partycatering:

Reageer op dit artikel