nieuws

Nieuwe salesdirecteur bij Compass Group

Catering

Compass Group Nederland heeft een nieuwe directeur sales. Het is Tom van Haarlem. Hij is onlangs in dienst getreden. Van Haarlem is verantwoordelijk voor de sales- en marketingactiviteiten van Eurest, Eurest Services en Medirest.

Nieuwe salesdirecteur bij Compass Group

Van Haarlem (foto) beschikt volgens Compass over ruime managementervaring in de food- en retailsector, onder meer opgedaan bij DeliXL, Sara Lee, Ahold en Heineken.

Van Haarlem (41) volgt Heino Hovingh op die een jaar geleden vertrok. Hovingh was maar enkele maanden in dienst. In de tussentijd vielen zijn verantwoordelijkheden onder die van voormalig managing director Irene Baltus. Hovingh startte na zijn afscheid bij Compass een eigen adviesbureau.

In zijn nieuwe functie treedt Van Haarlem ook toe tot het directieteam van Compass Group Nederland. Dat bestaat verder uit: Paul Tijs (Managing Director), Sandra van Halderen (HR Director) en Herman Bos (Finance Director).

Meer nieuws over Compass:

Reageer op dit artikel