nieuws

Nominaties Jaarprijs Voedingscentrum bekend

Catering

De vijf producten die zijn genomineerd voor de Jaarprijs Voedingscentrum 2008 zijn bekend.
De genomineerden zijn ‘Campbell’s Délisoup’ van Campbell’s, ‘Knorr Kleursoepen’ van Unilever, ‘AH verse soep compleet’ van Albert Heijn, ‘Hapklaar minder suiker’ van Koninklijke Peijnenburg en ‘Becel Keuken Light’ van Unilever. Angela Groothuizen maakt de winnaar bekend op woensdagmiddag 26 november in de Glazen Zaal in Den Haag.

Nominaties Jaarprijs Voedingscentrum bekend

De winnaar mag het beeldmerk Jaarprijs Voedingscentrum 2008 dragen en is het beste nieuwe product of initiatief dat bijdraagt aan een gezonder eetpatroon van Nederlanders. Deze keer hebben 52 ondernemers en fabrikanten uit de voedselindustrie een product of campagne ingezonden. Het is de twaalfde keer dat het Voedingscentrum, de onafhankelijke organisatie voor gezond, lekker en bewust eten, de Jaarprijs uitreikt.

Aanmoediging

De jury kent zogeheten aanmoedigingen toe aan ‘Snack a Jacks’ van PepsiCo International en de ‘campagne OLA Tussendoortjesvergelijker’ van Unilever. De jury geeft daarnaast speciale aandacht aan de ‘communicatieactiviteiten en voorlichtingscampagne’ van Jumbo supermarkten en ‘Fastservice franchise concept Eetplezier’ van Eetplezier.

Reageer op dit artikel