nieuws

Oseven catert HISWA in IJmuiden

Catering

Cateraar Oseven verzorgt van dinsdag 1 tot en met zondag 6 september de Hospitality tijdens de 26ste editie van de HISWA, de meest complete in-water bootshow van Europa in de Marina Seaport IJmuiden.

Oseven catert HISWA in IJmuiden

Het contract tussen Oseven en HISWA is woensdagochtend ondertekend. ‘Aansluitend aan de verzorging van de RABO EK Hockey in Amstelveen gaan we direct aan de slag bij dit bijzondere evenement’, zegt Erwin Verschoor van Oseven.

Verschoor vervolgt: ‘Ik ben blij dat HISWA haar vertrouwen in ons heeft uitgesproken om deze editie te mogen verzorgen. Ik ben ervan overtuigd dat ons team een topprestatie neer zal zetten en ik vertrouw erop dat Oseven ook de volgende twee edities van dit event mag gaan verzorgen’.

Oseven verzorgt tijdens de HISWA alle Hospitality op het gehele terrein. De organisatie verwacht dat dit jaar meer dan 30.000 nautische liefhebbers de botenshow komen bezoeken. De HISWA is van 1 tot en met 6 september in de Marina Seaport IJmuiden.

Reageer op dit artikel