nieuws

Oseven stelt Nienke Biemans aan als Account Manager

Catering

Oseven, happening and food stelt Nienke Biemans (28) aan als Account Manager. In deze functie gaat zij de sales van Passenger Terminal Amsterdam en het Oseven vergadercentrum op zich nemen. Vanuit het Oseven-kantoor in Passenger Terminal Amsterdam werkt ze samen met het salesteam.

Oseven stelt Nienke Biemans aan als Account Manager

Biemans heeft ervaring opgedaan bij verschillende internationale hospitality-bedrijven, waaronder Austin’s Food Design Events in Auckland, Nieuw Zeeland. Na een kleine uitstap naar private aviation bij NetJets als Senior Consultant is ze teruggekeerd naar de hospitality-industrie.

‘We hebben onlangs het contract met Passenger Terminal Amsterdam voor 5 jaar verlengd. We zijn blij met de komst van Nienke die zich volledig gaat toeleggen op de sales van deze bijzondere congres- en evenementenlocatie’, aldus Erwin Verschoor, Algemeen Directeur van Oseven.

Reageer op dit artikel