nieuws

Partycatering Award: geen 3 maar 4 finalisten

Catering

Het is een cliché, maar in dit geval had de jury het écht moeilijk. Van de genomineerden voor de Misset Catering Awards categorie Partycatering zouden drie finalisten worden aangewezen. De jury kwam er niet uit en wees er vier aan.

Partycatering Award: geen 3 maar 4 finalisten

Dat betekent dat de eventbureaus goed hun werk hebben gedaan. In opdracht van Misset Catering en zusterblad FZ (Feestelijk Zakendoen) gaven zij hun favoriete cateraars door. Hieruit werden de tien meest genoemde cateraars geselecteerd. Na het afhaken van één cateraar (Oseven) bleven er negen kandidaten over die kans maakten op een van de drie finaleplaatsen.

Daartoe dienden de genomineerden een offerte en een plan op te stellen voor het organiseren van het feest rondom de uitreiking van de Awards. De jury van de categorie Partycatering constateerde dat het niveau van alle inzendingen hoog tot zeer hoog was.

Besloten werd om niet drie maar vier finalisten aan te wijzen. De volgende partycateraars gaan door naar de volgende ronde (in alfabetische volgorde):

Arjan van Dijk Groep (Oosterhout)

-Grand Catering (Nieuwegein)

-Maître Frédéric Catering & More (Bergschenhoek)

-Verhaaf Party Catering (Hoofddorp)

De jury gaat bij iedere finalist op bezoek tijdens een representatieve party. Ook wordt een kijkje in de keuken genomen bij het cateringbedrijf zelf en is er een gesprek met de directeur en/of eigenaar. Op basis van deze bevindingen wordt de winnaar aangewezen. Deze ‘Partycateraar van het Jaar’ wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke uitreiking op woensdag 29 oktober a.s. in de Kookerij in Noordwijkerhout.

Overigens wil de organisatie opmerken dat de finaleplaats van de Arjan van Dijk Groep los staat van de betrokkenheid van Arjan van Dijk als jurylid. Van Dijk richtte in 1976 het bedrijf op, maar verkocht het 12 jaar geleden. De huidige eigenaren verkozen om de bedrijfsnaam, vanwege de enorme naamsbekendheid, te behouden. De organisatie wil benadrukken dat er geen banden zijn tussen oprichter en het bedrijf anno nu. Een mogelijk ‘conflict of interest’ zal te allen tijde vermeden worden.

:

Reageer op dit artikel