nieuws

Peter Visscher benoemd tot Lid van Verdienste Veneca

Catering

Peter Visscher is benoemd tot Lid van Verdienste van branchevereniging Veneca (Vereniging Nederlandse Cateringorganisaties.) Deze eervolle onderscheiding ontving hij van Veneca’s vicevoorzitter Irene Baltus bij zijn afscheid als lid van de hoofddirectie van Albron in Paleis Soestdijk.

Peter Visscher benoemd tot Lid van Verdienste Veneca

Visscher is vanaf 1990 actief betrokken geweest bij Veneca. Hij was ruim 4 jaar voorzitter van de commissie Kwaliteit, stond vanuit die rol aan de basis van het certificatieschema zoals dat nu nog gebruikt wordt en was betrokken bij de oprichting van het Centraal College van Deskundigen met het Cercat bestuur, waarvan hij voorzitter werd.

Professionalisering

Daarna is Visscher voorzitter geweest van de commissie Commerciële Aangelegenheden. Ook in deze commissie heeft hij aan de basis gestaan van verdere professionalisering van de branche.

Branchemonitor

Zo zijn Algemene Voorwaarden opgesteld, en was hij voorvechter van de ontwikkeling van een gedetailleerder ‘bedrijfsonderzoek’, dat wij sinds 2007 kennen als de Branchemonitor. Tevens is hij jarenlang de afgevaardigde geweest van Veneca in Europees verband. Hij is tot eind 2009 senior vicepresident van FERCO (European Federation of Contract Catering Organisations).

Reageer op dit artikel