nieuws

Prorest Catering introduceert vegetarische gerechten

Catering

Prorest Catering heeft vier vegetarische gerechten ontwikkeld die opgenomen zijn in het vaste assortiment van de cateraar. De gerechten zijn op Werelddierendag (4 oktober) gepromoot. In alle bedrijfsrestaurants van Prorest werd een keur aan vegetarische gerechten aangeboden.

Prorest Catering introduceert vegetarische gerechten

In aanloop naar Werelddierendag heeft Prorest vier speciale vegetarische gerechten ontwikkeld. Met deze actie onderstreept de cateraar haar ‘hart voor dieren’. De actie sluit aan bij het MVO beleid van Prorest, dat deel neemt aan de campagne EatGreen at work, waarbij één dag per week een lekkere lunch zonder vlees en vis gepromoot wordt op de werkvloer en in de bedrijfsrestaurants. Deze dag wordt de EatGreendag genoemd.

Algemeen Directeur van Prorest, Dick Bennink: ‘Nederland telt inmiddels ruim 5 miljoen mensen die minstens één dag per week geen vlees of vis eten. De lunch op het werk is een prima moment waarop je duurzaam kan eten. Onze gasten zijn vaak verrast door de goede smaak van vegetarische gerechten.’

Reageer op dit artikel